Ειδήσεις

 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο Αγρίνιο

      Υπερασπιζόμενη με πάθος την πολιτική αυτονομία του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε στο Αγρίνιο την 21-2-2020 η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, σε εκδήλωση για την κοπή τις πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας.

Εκεί, βρέθηκε μεγάλος αριθμός στελεχών και μελών του ΚΙΝΑΛ από την Αιτωλοακαρνανία και την δυτική Ελλάδα, καθώς και ο Γραμματέας Μ. Χριστοδουλάκης και ο εκπρόσωπος τύπου Π. Χρηστίδης, που αποτελούν αυτήν την περίοδο την “αιχμή” του ΚΙΝΑΛ επικοινωνιακά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γραμματέας της οργάνωσης Γιώργος Ζήσιμος και ο βουλευτής Δ. Κωνσταντόπουλος.

Η κ. Γεννηματά , εμντυπωσιακά αδυνατισμένη, στο πλαίσιο της ομιλίας της, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, όπως τα ελληνοτουρκικά, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, το ασφαλιστικό και την πορεία της οικονομίας, την νέα ΚΑΠ κλπ, ενώ κατηγόρησε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, οτι ακολουθούν τις ίδiες συντηρητικές πολiτικές.

Η Φώφη Γεννηματά, υπερασπίστηκε την πολιτική αυτονομία και πορεία του κόμματος, τονίζοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν το ενδιαφέρει ούτε το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το φλερτ της Νέας Δημοκρατίας. Κάλεσε μάλιστα μέλη και στελέχη να έχουν την προσοχή τους και να πορεύονται με αυτοπεποίθηση. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για όσους άφησαν το ΚΙΝΑΛ και σήμερα συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωσε ακόμη ιδιαίτερα την δουλειά που κάνουν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος με τις καταθέσεις προτάσεων νόμου με πραγματικό κοινωνικό πρόσημο, όπως η 13η σύνταξη, ο κατώτερος μισθός ή η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Κατά την είσοδο της στο κέντρο Amaro όπου μίλησε, η Φώφη Γεννηματά, έκανε και μια σύντομη δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis:

“Το Κίνημα Αλλαγής με τα στελέχη του, δίνουν τον αγώνα για να  αποκαλυφθεί η αλήθεια  στην υπόθεση Novartis. Όλα πρέπει να γίνουν στα πλαίσια της νομιμότητας και του κράτους δικαίου. Η τυφλή γραμμή σύγκρουσης που έχουν επιλέξει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, συσκοτίζει την υπόθεση”.

*****